Skip to main content

Elementtitalojen saumat ovat oleellinen osa talon julkisivua. Suomen vaativissa sääoloissa materiaali elää ja elementtisauman on pysyttävä elastisena. Saumaustöitä tehdään myös talvella, kunhan pinnat ovat kuivia. Saumausmateriaali kestää pakkasen.

Elementtisaumaus

Teemme kaikkien elementtitalojen julkisivujen saumaukset pitkällä kokemuksella.

Uudelleensaumaus

Elementtisauman käyttöikä on noin 10-15 vuotta. Pyydä tarjous uudelleensaumauksesta.

Äänieristesaumaus

Seinärakenteiden saumaus ääntä eristävällä materiaalilla mahdollistaa esimerkiksi julkisissa rakennuksissa vaadittavan vaimennustason sekä poistaa epämiellyttävien hajujen siirtymisen kiinteistössä ja vähentää vedon tunnetta.

Elastinen viimeistelysaumaus sisällä

Viimeistelysaumaus antaa lopullisen ilmeen esimerkiksi märkätiloissa ja muissa laatoitetuissa kohteissa.

Saumauskorjaus

Joskus taloyhtiössä selvitään saumauskorjauksella, jos suurin osa saumoista on kunnossa. Estä vahingon eteneminen ja pyydä tarjous saumauskorjauksesta.

Palokatkotyö/Palokatkosaumaus

Palokatkotyön tarkoituksena on estää palon, savun, lämmön ja myrkyllisten kaasujen leviäminen putkien, kaapeleiden, hormien tai muiden läpivientien kautta. Palokatkot tehdään palonkestävällä materiaalilla ja palokatkomenetelmillä.

Palokatkosaumaukset sisällä ja ulkona voidaan toteuttaa EI15 aina EI240 asti. Esimerkiksi huoneistojen  parvekkeet ulkona.

Palo-osastojen väliset palosaumaukset estävät yhdessä palokatkojen kanssa tulen, lämmön sekä kaasujen ja savun leviämisen rakennuksessa.

Meiltä löytyy palokatkoammattilaiset työhön ja tarvittaessa palokatkosuunnitteluun.

Betonivauriokorjaus

Betonipinta voi vaurioitua useista syistä. Korjauksessa on varmistettava uuden betonin tartunta. Betonikorjaustöissä säävaraus.

Nostolava-autotyöt ja vuokraus

Vuokraamme nostolava-autoa ammattitaitoisen työhön osallistuvan kuljettajan kanssa. Nostolava-auto on loistava apuväline korkealla tapahtuviin huoltotöihin, kuten rännien puhdistamiseen, lumenpudotukseen katoilta, katulamppujen vaihtoon jne.

Töissämme muodostuu rakennusjätettä, joka lajitellaan rakennuspaikalla ja toimitetaan asianmukaisesti jatkokäsiteltäväksi. Laaja kokemuksemme rakennusalalta mahdollistaa meille monipuoliset tehtävät rakennuksilla. Jos emme tässä listanneet työtä, ei se tarkoita ettemme sitä tekisi. Kysy rohkeasti projektin ohella tehtäviä muita töitä, saatamme hyvinkin ratkaista asian!

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani